Depozitul de Anvelope, avantaj competitiv prin platforma de E-commerce b2c www.jante-anvelope.ro - Teamshare

Depozitul de Anvelope, avantaj competitiv prin platforma de E-commerce b2c www.jante-anvelope.ro

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Background
Depozitul de Anvelope are in portofoliu aproximativ cincizeci de producatori de anvelope si ofera, pe langa vanzarea anvelopelor, servicii de montare si indreptari jante din aluminiu, aliaj usor sau tabla.

Cerinta
Produsele sunt vandute direct catre clientii finali, astfel ca Depozitul de Anvelope are nevoie de o platforma de comert online care sa faciliteze contactul direct cu acestia. Solutia trebuie sa sustina si efortul de comunicare online, precum si lansarea de comenzi online.

Solutia
Entelion a creat pentru Depozitul de Anvelope platforma online www.jante-anvelope.ro, un site de comert electronic B2C (business-to-consumer).

Webshop-ul www.jante-anvelope.ro functioneaza pe platforma de comert eletronic Teamshare®.CMS dezvoltata de Entelion. Depozitul de Anvelope distribuie inclusiv produse ALCAR WHEELBASE ROMANIA, fiind astfel integrat in platforma destinata dealerilor pentru comenzi online. Magazinul electronic beneficiaza si de interfatarea automata cu aplicatia de ERP Neomanager (enterprise resource planning - gestiune, contabilitate, stocuri) - furnizata de Transart SRL, care sincronizeaza astfel automat produsele, stocurile si preturile.

Clientii acceseaza ofertep ersonalizate pe www.jante-anvelope.ro prin crearea unui nume de utilizator si a unei parole. Odata autentificati in site, acestia vizualizeaza ofertele, pachetele de produse, informatiile financiare si statusul comenzilor, de la lansare pana la finalizare. Platforma construita pentru Depozitul de Anvelope ofera avantajul competitiv al transparentei relatiei comerciale cu clientii, plus automatizarea fluxurilor informationale. Magazinul online este integrat deci cu softul de contabilitate si gestiune, astfel ca o comanda se poate face pe baza stocurilor actualizate in timp real.