Natura Trading comunica beneficiile ceaiului prin platforma electronica www.natura-trading.ro - Teamshare

Natura Trading comunica beneficiile ceaiului prin platforma electronica www.natura-trading.ro

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Background
Natura Trading este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de ceai la nivel national. In portofoliul companiei se regasesc peste douazeci de sortimente de ceai si amestecuri pe baza de plante si fructe, cu ingrediente importate din zone recunoscute la nivel mondial.

Alcatuite din plante de calitate si oferite in cele mai bune ambalaje, produsele Natura Trading se regasesc sub brandul Bon Tea. Compania este in permanenta cautare a celor mai noi tendinte, pentru a oferi clientilor o experienta completa a consumului de ceai.

Cerinta
Pentru a sustine procesul de distributie si a consolida comunicarea de brand, Natura Trading are nevoie de un site pentru promovarea gamei Bon Tea. Acesta trebuie sa includa catalogul de produse si sa fie un canal direct de comunicare intre producator si clienti.

Solutie
Entelion a implementat pentru Natura Trading site-ul www.natura-trading.ro. Pagina web prezinta portofoliul de produse si sustine efortul de marketing al companiei.

Produsele si specificul firmei au generat un design al site-ului in perfecta armonie cu sursa ingredientelor, natura. Acesta este alcatuit din culori si linii simple. Structura paginii web pune accentul pe aspectele relevante pentru vizitatori. Astfel, categoriile de ceai sunt delimitate atat vizual, cat si prin modulele meniului.

Site-ul www.natura-trading.ro se pozitioneaza si ca o sursa de informatii pentru iubitorii ceaiului si pentru cei care abia descopera beneficiile acestuia. Pentru a inlesni alegerea produselor din portofoliul companiei, precum si pentru a completa experienta interactiunii cu brandul, pe prima pagina vizitatorii pot accesa detalii despre istoria ceaiului, modul de preparare si clasificarea acestuia.

Catalogul online de produse este impartit in patru categorii, in functie de plantele si aromele ceaiurilor. Fiecare categorie prezinta un istoric al tipului de ceai, precum si beneficiile consumului. Ingredientele folosite sunt detaliate pentru fiecare produs, alaturi de contributia asupra sanatatii.