www.vandanvelope.ro, solutie eficienta de e-commerce - Teamshare

www.vandanvelope.ro, solutie eficienta de e-commerce

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Infiintata in 1992 la Galati, societatea comerciala DORU & MIRCEA SRL comercializeaza piese si accesorii auto, avand in portofoliul de produse anvelope, jenti, baterii si uleiuri pentru autoturisme. Anvelopele distribuite acopera intreaga gama de turism, camioneta si 4x4 ale unor marci de prestigiu precum MICHELIN si GOODYEAR-DUNLOP. Gama serviciilor oferite de DORU & MIRCEA SRL include montare si demontare, schimb anvelopa si echilibrare.

cerinta

Produsele companiei galatene sunt comercializate direct catre clienti. DORU & MIRCEA SRL are nevoie de un magazin electronic prin care consumatorii sa poata accesa catalogul de produse si sa poata lansa comenzi.

solutia

Entelion a dezvoltat pentru DORU & MIRCEA SRL site-ul de comert electronic B2C (business-to-consumer) www.vandanvelope.ro. Designul se concentreaza pe functia de magazin electronic al site-ului web, oferind de la inceput acces la catalogul online de produse, precum si indrumari catre magazinele din Galati si Braila. De asemenea, site-ul permite promovarea ofertelor promotionale prin amplasarea bannerelor chiar in home page.

Webshop-ul www.vandanvelope.ro este implementat pe platforma de comert electronic Teamshare®.CMS (content management system) dezvoltata de Entelion.

Pentru a putea lansa comenzi, clientii creeaza un nume de utilizator si o parola pe site-ul www.vandanvelope.ro. Odata autentificati, consumatorii au acces la informatii personalizate constand in discounturi si preturi speciale, beneficiaza de un istoric al comenzilor si notificari in functie de statusul comenzii.