Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Listarea pe marketplace crește vânzările retailerilor online cu până la 60% într-un an

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Magazinele online care se listează pe marketplace-uri îşi cresc substanţial afacerile încă din primul an. Astfel, retailerii îşi sporesc vizibilitatea în online şi înregistrează volume de vânzări mai mari chiar şi cu 60% la un an de la integrarea cu acestea, potrivit datelor platformei Teamshare.

Marketplace-urile au deschis noi oportunităţi pentru retailerii din e-commerce-ul autohton şi au ajuns să să reprezinte una dintre nişele cu cea mai mare rată de dezvoltare din România ultimilor ani. Evoluţia a fost determinată de creşterea numărului comercianţilor online care înţeleg avantajele oferite de listarea pe marketplace-uri, atât în termeni de creştere a vânzărilor, cât şi în privinţa efortului minim de  administrare.

”E-commerce­-ul din România s­-a diversificat mult în ultimii ani, iar marketplace-urile au ajuns să joace un rol important în vânzările retailerilor online. În prezent, platforma Teamshare este integrată cu principalele canale de acest gen din ţară – eMAG, Okazii.ro, Cel.ro, evoMAG şi Elefant.ro. Acestea generează, pentru partenerii noştri, rulaje mai mari cu până la 20% încă din primele trei luni de la adoptarea acestui model de business şi cu 60% după primul an”, spune Marius Panait, Managing Partner Entelion Software, compania ce dezvoltă platforma.

Citeste mai mult: