Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Queisser Pharma, producatorul Doppelherz Aktiv si Protefix, pe platforma eMAG Marketplace

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Producatorul german de produse farmaceutice Queisser Pharma a facut pasul catre e-commerce, prin listarea pe platforma eMAG Marketplace. Intrarea companiei farmaceutice in comertul online s-a facut prin integrarea platformei de e-commerce Teamshare cu softul de gestiune al companiei, Microsoft Dynamics NAV, cu platforma eMAG Marketplace si cu operatorul de servicii de curierat agreat de eMAG. Quiesser Pharma este a 10-a companie care se listeaza integral pe eMAG Marketplace prin platforma de e-commerce Teamshare.

Procesul de listare a Queisser Pharma pe eMAG Marketplace a durat 2 luni, perioada in care a fost realizata interfatarea cu Microsoft Dynamics NAV si cu plaforma eMAG. In acest interval au mai avut loc testarea proceserelor, formalizarea procedurilor interne si trainingul aferent, precum si upload-ul de content cu documentarea produselor.

Conform informatiilor Teamshare, in procesul de listare a produselor Queisser Pharma pe eMAG Marketplace, interventia umana a fost redusa doar la generarea facturilor in softul de gestiune al companiei, celelalte etape ale procesului fiind efectuate automat. Astfel, explica specialistii platformei de e-commerce, produsele, preturile si stocurile sunt trimise automat din softul de gestiune catre Teamshare si apoi catre eMAG Marketplace.

Articolul complet se poate gasi aici: