Granitele e-commerce

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

O caracteristica a cometului electronic este omniprezenta. Oricine poate cumpara orice, de oriunde. Pentru magazinele online, acest lucru inseamna o audienta globala, spre deosebire de comertul traditional, accesibil la nivel local sau national. Tehnologia Internet favorizeaza costuri scazute de intrare pe piata a comerciantilor, precum si accesul facil la piata a cumparatorilor. Acest lucru reprezinta un avantaj pentru client, acesta avand posibilitatea de a alege furnizorul in functie de produsul cautat, pret si termenul de livrare.

Mediul virtual inlesneste utilizarea mai multor tipuri de continut (text, imagine, sunet, video) chiar si simultan, sporind eficienta efortului de marketing. O caracteristica importanta in e-commerce este interactivitatea. Comerciantii obtin mai usor date despre obiceiurile de cumparare si preferintele clientilor, iar acestia pot comunica direct cu furnizorii, chiar si la scara globala.

Comertul electronic are ca rezultat inclusiv cresterea cantitatii de informatie. Pentru client, acest lucru inseamna o transparenta a preturilor si a costurilor reale ale anumitor produse. Comerciantii pot, in egala masura, sa practice preturi speciale pentru anumite grupuri de consumatori tinta, sau preturi diferentiate in functie de calitatea produselor, marca si costurile acestora.