De la raft la „adauga in cos”

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

In spatele raftului, real sau virtual, se afla sisteme bine puse la punct, care inlesnesc toate etapele tranzactiei. In magazin, procesul contine aprovizionarea, asezarea produselor la raft, gestiunea stocurilor si efortul de marketing. In mediul digital, lucrurile stau la fel, doar ca in loc sa se plimbe printre rafturi, clientul „se plimba” intr-un magazin virtual. Acesta functioneaza pe o platforma electronica, asezarea la raft si gestiunea sunt implementate prin programe software, iar efortul de marketing este similar, bazat pe metode de comunicare specifice spatiului digital.

Cosul de cumparaturi se regaseste si in mediul virtual, sustinut de o aplicatie care permite clientului, la fel ca la magazin, sa stie ce produse a ales si pretul total. Cand acesta decide sa mearga la casa, in mediul virtual produsele sunt deja marcate si urmeaza efectuarea tranzactiei. Aici, comertul electronic presupune un efort in plus. Securitatea tranzactiilor reprezinta un punct cheie. Furnizorii solutiilor de e-commerce au fost nevoiti sa imbunatateasca in mod constant sistemele de securitate si utilizare a datelor. Dupa efectuarea tranzactiei, in mediul virtual clientul va intra in posesia produselor intr-un interval specificat de furnizor.