Firme importante din comentul online romanesc

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

eMag.ro
Cu state vechi in comertul online, www.emag.ro a fost lansat ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica. In cei 10 ani de existenta, magazinul si-a extins oferta, de la solutii IT si de comunicatii, pana la echipamente electronice si electrocasnice. Pe langa prezenta in mediul virtual, eMag se regaseste si in piata reala, prin sapte showroom-uri deschise in orase mari din tara.

Bestjobs.ro
In octombrie 2000, www.bestjobs.ro a aparut ca un instrument de recrutare online si de gestionare a carierei. Site-ul s-a adresat initial segmentului B2B, oferind companiilor posibilitatea sa posteze online, contra cost, anunturile de angajare. Ulterior, site-ul a acoperit si comunicarea B2C, unde C include si persoanele fizice, candidati. Acestia pot interactiona cu angajatorii prin diverse aplicatii online, de asemenea contra cost.

Okazii.ro
Un site dupa modelul celebrului ebay.com a aparut si in Romania in anul 2000. www.okazii.ro a ajuns, 10 ani mai tarziu, sa inregistreze peste 1 milion de produse la vanzare si peste 2.700.000 de vizitatori unici lunar. In jurul site-ului s-a creat o comunitate implicata in comert, dar concentrata si in jurul intereselor comune.

ePayment
La inceput a fost GECAD Group, fondat in 1992. In 2004, compania a dezvoltat platforma ePayment, ca integrator de solutii de e-commerce. In scurt timp, compania a pus bazele sistemului antifrauda FraudDetective. In prezent, peste 1600 de magazine online din Romania efectueza tranzactii prin acest sistem.

RomCard
Compania a fost infiintata in 1994, de catre BCR, Bancorex, BRD, Banca Agricola si Banca ‚Ion Tiriac’, avand ca obiect de activitate procesarea tranzactiilor cu carduri bancare. Activitatea include autorizarea tranzactiilor cu carduri si solutia "3DSecure" la cheie pentru bancile acceptatoare si emitente pentru serviciile de e-commerce "Verified by Visa" si "MasterCard SecureCode".