Avantajele m-Commerce

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Sunt cateva caracteritici specifice m-commerce-ului care il fac sa fie in avantaj fata de uneltele de comunicare fixe. Printre acestea se regasesc ubicuitatea, personalizarea, flexibilitatea si distributia. Astfel, comertul mobil prezinta un potential urias pentru piata de business, eficienta mai mare si profitabilitate.

Companii si lanturi comerciale au inclus in efortul de marketing aplicatii ale m-commerce precum servicii la locatie sau scanarea codurilor de bare, pentru a imbunatati experienta clientilor in magazinele fizice. Prin crearea unui mediu de tip „bricks & clicks”, retailerii ofera beneficiile comertului online (recenzii de produs, informatii si cupoane) simultan cu procesul de cumparare in magazin. Acest demers poate acoperi gaura dintre e-commerce si comertul la locatie. Comerciantii il folosesc pentru a concura cu preturile mai mici ale magazinelor online.