Aplicatii ale comertului mobil

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Continut – cumparare si livrare
De la soneriile lansate in 1998, comertul mobil s-a imbogatit treptat cu wallpaper-uri si jocuri pentru telefoanele mobile. In prezent, crearea telefoanelor mobile cu functii de playere audio si video incurajeaza achizitia de continut specific (muzica, filme etc) integral, in doar cateva secunde.

Achizitii din cataloage
Cataloagele de prezentare pot fi trimise electronic catre clienti, iar acestia pot initia comenzi de pe telefonul mobil. Unii comercianti au dezvoltat site-uri optimizate pentru dispozitivele mobile cu ecrane mai mici si interfata limitata.

Bilete, cupoane si carduri de fidelitate
Achizionarea biletelor prin m-commerce le permite utilizatorilor folosirea imediata a acestora, prin simpla prezentare a telefoanelor la locatie. De asemenea, biletele pot fi rezervate sau anulate prin descarcarea de aplicatii sau accesarea portalurilor WAP.

Cupoanele si cardurile de fidelitate sunt reprezentate virtual pe dispozitivul mobil, iar la locatie clientul beneficiaza de aceleasi avantaje ca in cazul prezentarii lor efective.

Servicii la locatie
Cunoasterea locatiei clientului este o componenta importanta a m-commerce-ului. Cunoscand-o, furnizorul poate oferi reduceri in locatie, informatii despre vreme, harti etc.

Informatii
La fel ca PC-urile, telefoanele mobile inlesnesc uilizatorului primirea informatiilor legate de trafic, sport, stiri sau rapoarte financiare. In cazul traficului, pe baza traseului urmat, utilizatorul poate primi informatii personalizate si actuale.

Banking mobil
Bancile si institutiile financiare folosesc comertul mobil pentru a facilita clientilor accesarea conturilor si efectuarea tranzactiilor. In mod curent, serviciul este denumit Mobile Banking sau M-Banking.

Brokeraj mobil
Serviciile bursiere oferite prin telefonul mobil sunt cunoscute ca Mobile Brokerage. Utilizatorul poate reactiona la modificarile bursiere prompt, indiferent de locatie.