Unde mergem la social shopping

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

www.groupon.com
Abonatii / consumatorii site-ului primesc emailuri cu oferte zilnice. Acestea contin ofertele companiilor, la preturi reduse. Aceste oferte devin active dupa ce un anumit numar de clienti cumpara online produsul ori serviciul oferit. Pentru compania care face oferta, Groupon este un motor de vanzari si vanzare-prin-performanta. Firma plateste un comision catre site pentru fiecare achizitie. Avantajele firmelor ofertante includ expunerea si atragerea de noi clienti.

www.kaboodle.com
Site-ul este o retea sociala bazata pe shopping, care ii pune pe clienti in contact cu alti cumparatori cu preferinte similare despre produse. Kaboodle faciliteaza recenzii de produse si pe masura ce membrii comunitatii incep sa se cunoasca, opiniile asupra produselor devin din ce in ce mai relevante.

Social shopping in Romania
Exista deja site-uri de social shopping si in Romania.
Acestea functioneaza dupa acelasi principiu, al ofertei activate la un numar minim de clienti, produsul sau serviciul fiind achizitionat la un pret cu 40%-90% mai mic. Dintre ofertele companiilor, putem enumera: servicii de cosmetica, bilete la evenimente culturale, meniuri la restaurante, pachete turistice, vouchere de reducere pe site-uri de incaltaminte si imbracaminte, etc.

La fiecare oferta, site-urile invita utilizatorii sa promoveze ofertele prin retelele de socializare si ofera bonusuri pentru atragerea unor clienti noi.