Sistemul de administrare a continutului (content management system – CMS)

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Platforma electronica functioneaza pe baza unui sistem de administrare a continutului (content management system). Acesta este o aplicatie software care permite crearea si intretinerea unui site web, facandu-l prietenos inclusiv fata de cei care nu utilizeaza frecvent calculatorul.

Continutul si structura site-ului sunt salvate intr-o baza de date. Aplicatia controleaza design-ul site-ului, structura si continutul acestuia. Pagina creata poate avea si functia de instrument de comunicare la nivel de brand. Aplicatia CMS simplifica procesul de introducere si modificare a continutului; acesta poate fi de orice tip – text, video, foto etc. Informatiile pot fi accesate oricand, de un numar nelimitat de utilizatori, de oriunde prin intermediul unei interfete web securizate. CMS furnizeaza instrumente de masurare a traficului si a eficientei paginii web.

CMS ofera varianta unei solutii la cheie, care integreaza toate functiile magazinului online, reducand costurile de mentenanta. In cazul unui magazin virtual, un element cheie il reprezinta suportul tehnic. In functie de platforma aleasa, acesta poate face diferenta dintre un magazin online functional nonstop si unul cu dificultati tehnice.