C-commerce (collaborative commerce)

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

C-commerce sau comertul prin colaborare se realizeaza printr-o aplicatie software prin care partenerii de business interactioneaza electronic pentru a comunica, planifica, proiecta si distribui informatii, bunuri sau servicii.

Partenerii business-to-business abordeaza intreg ciclul de distributie intr-un mod nou. In loc ca elementele acestui proces sa fie privite ca entitati separate sau cu o legatura minima, fiecare companie este direct implicata alaturi de ceilalti parteneri. Pentru o implementare completa a acestei tehnologii, partenerii de business folosesc comertul online pentru a dezvolta modalitati de comunicare si interactiune mai eficiente. Drept rezultat, fiecare partener are beneficii la nivel de costuri, mai putine erori de parcurs si un proces mai eficient care incepe cu producatorul si se termina cu clientul.

Un prim pas pentru imbunatatirea comunicarii in c-commerce este utilizarea unui limbaj standard de business. Este posibil ca nu toti partenerii implicati sa foloseasca aceleasi denumiri pentru diferite componente, ceea ce poate duce la confuzii in cazul comenzilor, de exemplu. Asfel, standardizarea etapelor si a componentelor reduce sansele ca pe parcurs sa apara erori.

C-commerce ofera, totodata, posibilitatea ca fiecare partener sa poata urmari intreg istoricul unei comenzi. Internetul faciliteaza accesul la retea si la programe utilizate de fiecare partener, iar acesta poate vedea oricand etapa in care se afla procesul de distributie. Tehnologia inlesneste partenerilor accesul la statusuri in timp real, iar acestia estimeaza cu exactitate momentul in care comanda trece la urmatoarea etapa.