Aplicatii ale c-commerce

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Serverele de Internet sunt hub-uri pentru procesul de c-commerce prin care companiile schimba informatii, conduc proiecte impreuna sau colaboreaza la design-ul unor produse noi. C-commerce ajuta partenerii sa consolideze relatiile pe termen lung, reducand in acelasi timp costurile colaborarii. Aceasta strategie nu necesita departamente IT complexe, care sa sustina intregul circuit de informatii, atat intern cat si extern.

C-commerce accelereaza etapele afacerii. O companie auto care poate automatiza fluxul de documente dintre furnizori isi va creste eficienta prin gestionarea uniforma. C-commerce poate fi utilizat si pentru servicii, un exemplu fiind domeniul resurselor umane.

Compania care gestioneaza selectia de personal, in urma procesului de screening a aplicatiilor, transmite informatii clientilor cu ajutorul tehnologiei c-commerce. In loc sa se conecteze la fiecare software al fiecarui client, furnizorul foloseste o singura unealta si un departament IT redus. Tot prin tehnologia c-commerce, compania de recrutare poate extrage informatii din sistemul clientului, pentru a urmari parcursul candidatilor dupa angajare. Informatiile care sunt accesate sunt controlate de firma client.