WinMENTOR

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Grupul de firme TH, reprezentat de TH INVEST, INFO MENTOR si TH JUNIOR infiintat in 1994 a lansat pe piata romaneasca 3 generatii de aplicatii de gestiune, ingloband de fiecare data cele mai noi tehnologii si cele mai utile functionalitati pentru a spori eficienta utilizatorilor sai.

Acoperirea in intregime a teritoriului national prin colaboratori in regim de distributie: in 2011 reteaua de distributie WinMENTOR, formata din 54 de firme independente, cu personal instruit si autorizat de producator, poate ajunge in cel mai timp scurt in orice punct, pentru a servi orice client, indiferent de dimensiune sau domeniu de activitate.

In intreaga Romanie, peste 25.000 de persoane lucreaza cu aplicatii din gama WinMENTOR, in peste 9.500 de firme private, ONG-uri sau institutii de stat.

Tehnologiile de gestiune a bazelor de date fiind intr-un progres evident, echipa WinMENTOR a ales liderul mondial (Oracle) pentru a dezvolta cea mai noua si mai performanta aplicatie a gamei MENTOR: WinMENTOR ENTERPRISE. Destinata firmelor mijlocii si mari, cu activitati complexe si multiple, WinMENTOR ENTERPRISE este un pachet de aplicatii bazate pe vasta experienta de analiza a echipei WinMENTOR dar – in special - pe observatiile si contributiile colectate in timp de la utilizatori.

PREZENTAREA APLICATIEI WinMENTOR ENTERPRISE

Suita ERP WinMENTOR ENTERPRISE, realizata in mediul de programare vizuala Delphi pe platforma Oracle, a fost creat special pentru lucrul in retea si la distanta. Gestiunea bazelor de date se poate face sub orice sistem de operare certificat de Oracle (Windows, Unix, Linux, Solaris – pe server), in timp ce clientii pot lucra pe calculatoare cu sisteme de operare Windows.

Este un pachet de aplicatii care beneficiaza de experienta de peste 17 ani a unui colectiv care a oferit pietei de profil din Romania un produs preferat pana astazi de peste 25.000 de utilizatori: pachetul de aplicatii de gestiune WinMENTOR. Prin completa sa rescriere, a rezultat o suita de tip ERP matura si completa, destinata sa completeze gama de produse software a unui producator recunoscut pentru prezenta sa activa in piata si pentru eficacitatea de implementare a tuturor noutatilor in produsele sale.

WinMENTOR ENTERPRISE permite accesul simultan la baza de date a unui numar mare de useri, indiferent de locatie (inclusiv in strainatate), cu conditia asigurarii unei conexiuni. Pachetul de programe este astfel conceput incat poate fi folosit si de catre persoane neinitiate in contabilitate, odata ce configurarea initiala a fost definitivata sub indrumarea coordonatorului compartimentului economic. In momentul introducerii datelor din documentele primare in machete, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente, acestea putand fi vizualizate imediat. Folosirea tehnologiei client/server pe baza de date Oracle este o solutie de varf in materie de gestionare a bazelor de date.

WinMENTOR ENTERPRISE este destinat utilizarii de catre firme cu profil de comert en-gros si en-detail, constructii, evidenta si audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servicii, depozite produse farmaceutice, etc.