Microsoft Partner Network

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Din 2004 suntem certificati Microsoft Partner Network, Silver Application Development Competency. Aplicatia TEAMSHARE este dezvoltata folosind exclusiv tehnologii Microsoft - sistem de operare, server web, server baze de date, server raportare. Certificarea obtinuta ne ofera accesul la cele mai noi versiuni ale produselor Microsoft, transferand astfel Clientilor nostri beneficiile (disponibilitate, securitate, time to market) aduse de cele mai noi tehnologii.

integrare cu Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV este o aplicatie de ERP oferita de Microsoft in peste 40 de tari, pentru mai mult de 80000 clienti. Ofera functionalitate extinsa de administrare a afacerii, inclusiv administrarea operatiunilor de vanzari, marketing si financiare, este facil de adaptat, extins si conectat cu alte aplicatii software.

Entelion a implementat deja, pentru clienti din domeniul de distributie IT si cosmetice, solutii de comert electronic b2b integrate in mod automat cu NAV. Astfel, procesele automat de sincronizare clienti, produse, preturi, discounturi, facturi, incasari, solduri, comenzi ajuta clientii nostri sa-si eficientizeze vanzarile catre reteaua de distributie.