Blugento

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Magazinul tău online, echipat pentru succes 


Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă, construită pe platforma solidă Magento, într-un format SaaS, fără costurile ridicate asociate unei soluții performance Magento.

Gata să vândă
În doar câteva zile, realizăm un magazin online complet funcțional, pregătit să vândă, integrat cu peste 100 de soluții de plată, curierat, marketing sau optimizare a conversiei.

Fără bătai de cap
Ne ocupăm de hosting, update-uri de securitate, de întreținerea și dezvoltarea continuă a platformei, iar clienții se pot concentra pe ceea ce este important pentru ei - promovarea și creșterea business-ului.

Avantajele Blugento

Performanța Magento
Soluția Blugento este construită pe fundația solidă a platformei Magento - cea mai populară platformă open-source pentru eCommerce din lume, recunoscută ca fiind o soluție sigură și stabilă pentru comerț electronic.

Hosting & Securitate
Cu Blugento scapi de grijile legate de hosting sau securitate. Găzduirea magazinelor se face în Cloud prin Microsoft Azure, ceea ce oferă un plus de siguranță pentru baza de date a magazinului. Totodată, asigurăm back-upuri automate și actualizări periodice ale platformei.

Flexibilitate
Având platforma Magento în spate, clienții nostri au acces la cel mai mare marketplace cu aplicații și extensii pentru eCommerce din lume. Pe masură ce business-ul crește, putem integra noi funcționalități care să satisfacă nevoile clienților și să ajute la creșterea afacerii.

Design Custom Atractiv
Magazinul va reflecta personalitatea brandului tău. Realizăm un design personalizat pornind de la viziunea clienților. Se pot realiza modificări precum schimbarea fontului, culorilor, meniului sau layout-ului și din panoul de administrare al magazinului.

Design Responsive
Clientii tăi pot face achiziții, fără probleme, de pe orice dispozitiv. Design-ul Blugento este optimizat pentru toate tipurile de dispozitive: desktop, tabletă sau telefon și oferă o experiență plăcută utilizatorilor, indiferent de ce device folosesc.

Localizare
Blugento vine complet localizat pentru România, atât în ceea ce privește cerințele legislative cât și pe cele comerciale. Magazinul tău va avea din start termeni și condiții, link-uri către ANPC și protecția datelor cu caracter personal, precum și clasele de TVA și facturarea conformă cu cerințele din România.

Integrări cu Soluții Marketing
Magazinul tău este pregătit să vândă - Blugento este integrat cu cele mai importante aplicații și platforme de marketing și analytics: Google Analytics, aplicații de email marketing, optimizare a conversiei, platforme de marketing afiliat, comparatoare de prețuri, agregatoare de produse.

Optimizare SEO
Blugento este optimizat pentru performanțe optime în motoarele de căutare si în plus vine cu un Google Score foarte ridicat, care contribuie semnificativ la plasamentul în motoarele de căutare. Ai control avansat asupra URL-urilor, textelor din pagină și a meta descrierilor și un set de optimizări care îți va oferi un avantaj SEO față de competitorii tăi.

Datele tale, fără obligații
Fără contracte de lungă durată, și fără date captive: folosești Blugento cât timp este cea mai bună soluție pentru tine. Dacă vrei să migrezi către un magazin personalizat, îți oferim toate datele tale în formatul de export Magento.