Transart

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

TRANSART este o companie cu capital privat ale carei principale activitati sunt dezvoltarea si distributia de software precum si consultanta in tehnologia informatiei.

Experienta firmei acopera o arie vasta in domeniul IT:

  • solutii pentru automatizarea fortelor de vanzare
  • solutii software pentru distributie si retail
  • solutii software pentru logistica si sisteme de management al depozitelor
  • solutii in domeniul “Business Intelligence” (OLAP)
  • dezvoltarea de software outsourcing pentru pietele externe
  • sisteme pentru managementul afacerilor

De la sfarsitul anului 2000, compania este Microsoft Certified Partner (MCP). Din Februarie 2005, TRANSART este Microsoft Gold Certified Partner, certificarea venind ca o recunoastere a experientei, cunostintelor acumulate si atentiei acordate clientilor in oferirea de solutii, bazate pe competente Microsoft (Business Intelligence si Integrated Software Vendor).

Produse Transart integrate automat cu platforma Teamshare®:

B-ORG este un sistem informatic integrat de management de tip ERP, care se adreseaza firmelor medii care efectuează activităţi de distribuţie, în mod particular firmelor de IT care fac distribuţie şi asamblare de computere şi firmelor care distribuie bunuri de larg consum cu rulaj rapid (FMCG). Misiunea sistemului informatic B-ORG (Be Organized !) este aceea de a imbunatatii organizarea, comunicarea si - in general - activitatea firmelor, permitand managerilor acestora sa se focuseze spre ceea ce a devenit avantajul concurential esential: intelegerea nevoilor clientilor.

HERMES - solutia Transart pentru automatizarea activitatii agentilor de vanzare si merchandising care desfasoara activitate pe teren(Sales & Merchandising Force Automation - SFA), utilizand dispozitive mobile de tip Palm/PocketPC.

Neomanager se adresează tinerilor intreprinzători, firmelor mici de orice tip: de la cele cu profil general, de comerţ, productie, servicii până la cele de import-export. neomanager este o soluţie integrata care asigura informatizarea unei firme permiţând conlucrarea tuturor compartimentelor acesteia: financiar-contabil, desfacere, aprovizionare, producţie şi nu în ultimul rând de conducere.

proiecte comune