Miele Boutique - thePerfectKitchen - morphoza

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Calitatea la Miele

De peste 100 de ani a fost demostrat că Miele este un brand de încredere în ceea ce privește electrocasnicele pe care le produce. Suntem singurul producător de electrocasnice în această industrie care testează produse precum mașini de spălat haine, uscătoare, mașini de spălat vase sau cuptoare pentru echivalentul a 20 de ani de utilizare. După o primă achiziție, clienții Miele rămân loiali brand-ului și le rocamandă cu încredere tuturor pietenilor sau familiei.
Privind spre viitor, promisiunea nostră este că nu vom face niciodată compromisuri în privința calității și a durabilității produselor.

Tehnologia la Miele

Miele produce electrocasnicele ce oferă performanțe și rezultate de excepție cu un consum minim de energie. Cheia este investirea în cercetare si dezvoltarea continuă de tehnologii și opțiuni noi disponibile exclusiv la Miele. Toate acestea sunt confirmate de numeroasele premii internaționale câștigate.

Confortul în utilizare la Miele

Indiferent dacă panoul de comandă al unui produs Miele constă în clasicul selector rotativ, butoane tactile discrete sau într-un display complet cu touch precum cele de la Smart Phone-uri, operarea se face ușor și intuitiv. La aceasta se adaugă o multitudine de funcții și programe automate pentru a face viața mai ușoară pentru tine.