www.kanara.ro, branding si promovare prin oferte personalizate

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Background
Compania Kanara ofera produse promotionale agentiilor de publicitate care doresc sa le personalizeze, pentru utilizarea lor in diverse proiecte. Compania se pozitioneaza pe un segment premium, avand in portofoliu marci precum Caran d´Ache, Wenger sau AuthenticModels.

cerinta

Pentru a interactiona cu potentialii clienti, Kanara avea nevoie de un catalog online care sa prezinte toate categoriile de produse. Agentiile de publicitate care personalizeaza produsele Kanara aveau nevoie de un loc unde sa caute si sa vizualizeze produsele pentru proiectele clientilor lor.

solutia

Pentru Kanara, Entelion a construit site-ul www.kanara.ro. Acesta reprezinta un Magazin virtual care faciliteaza o mai buna cunoastere a companiei si ajuta procesul decizional. www.kanara.ro se integreaza in procesul de comunicare la nivel B2B.

Design-ul site-ului este concentrat pe functionalitate, vizitatorii avand acces foarte usor la categoriile de produse si la brandurile distribuite. Paleta cromatica este alcatuita in asa fel incat accentul sa cada pe catalogul online, iar structura paginii web este construita in jurul categoriilor de produse.

Clientii finali ai Kanara beneficiaza de produse personalizate, astfel ca si oferta companiei catre agentii este similara. Ulterior consultarii magazinului online, acestea primesc oferte personalizate, in functie de proiecte.

www.kanara.ro este canalul de promovare a serviciilor, de initiere a procesului de vanzare, dar si de consolidare a brandului in randul agentiilor de publicitate.