www.ovmshop.ro, platforma e-commerce b2c pentru o mie de articole

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

OVM Paper Distributie, companie romaneasca, este un important distribuitor de papetarie, echipamente de birotica si articole pentru curatenie. In portofoliul companiei se afla peste doua mii de articole. Livrarea acestora se face gratuit in toata tara, prin parcul auto propriu sau prin curierat. Clientii OVM Paper Distributie includ atat firme, cat si persoane fizice.

cerinta

OVM Paper Distributie avea nevoie de o platforma de comert online prin care sa structureze grupele de clienti (preturi) si sa gestioneze ofertele speciale adresate acestora, plus o administrare facila a continutului shop-ului si a catalogului de produse.

solutia

Pentru compania cu sediul la Oradea, Entelion a creat site-ul www.ovmshop.ro bazat pe platforma de comert electronic Teamshare, cu functionalitati specifice b2c (business-to-consumer), consumatorul fiind preponderent reprezentat de o firma, fara a exclude persoanele fizice. Site-ul functioneaza integrat in mod automat cu aplicatia de gestiune si contabilitate, eliminand timpul consumat zilnic pentru sincronizarea produselor, stocurilor, preturilor si comenzilor.

Webshop-ul www.ovmshop.ro este proiectat astfel incat ofera acces rapid la toata gama de produse, alaturi de informatii despre stocuri, preturi personalizate si livrare. Filtrul de cautare diferentiaza acest site de comert online de cele din categoria sa, produsele beneficiind de informatii complete, structurate si imagini aditionale la produse.

Clientii www.ovmshop.ro acceseaza produsele cu preturi personalizate si informatii despre stoc, genrand economie de timp atat pentru clienti cat si pentru furnizor.