Solutie comert electronic B2B pentru ALCAR WHEELBASE ROMANIA

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Compania ALCAR WHEELBASE ROMANIA este un joint-venture intre ALCAR, lider european pe piata de jante din aliaj usor si otel, si compania romaneasca Wheelbase, ce este din 2004 importator exclusiv in Romania al marcilor aflate in portofoliul ALCAR. Astfel, noua companie s-a alaturat celorlalte 12 sucursale ale grupului la nivel international.

ALCAR WHEELBASE ROMANIA continua activitatea de import si distributie la nivel national. Logistica permite livrarea unei cantitati semnificative a produselor intr-un interval de maximum 24 de ore. La nivel international, grupul detine facilitati de productie in 14 tari, pentru marcile din portofoliu: AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO, KFZ.

cerinta

Produsele sunt distribuite prin intermediul partenerilor, astfel ALCAR WHEELBASE ROMANIA are nevoie de o platforma online de comunicare directa cu acestia, pentru realizarea ofertelor personalizate si sustinerea efortului de marketing, pentru lansare de comenzi online si optimizarea operatiunilor de logistica.

solutia

Bazat pe design-ul site-ului www.alcar-wheelbase.ro, Entelion a dezvoltat pentru ALCAR WHEELBASE ROMANIA un portal B2B (business-to-business) dedicat dealerilor, pentru comenzi si oferte personalizate.

Webshop-ul http://dealeri.alcar-wheelbase.ro/ se bazeaza pe platforma de comert eletronic Teamshare®.CMS dezvoltata de Entelion, in care doar dealerii au acces pentru a lansa comenzi online. Acestia beneficiaza de suport in procesul de vanzare si in privinta aspectelor tehnice. Nu in ultimul rand, componenta de marketing sustine efortul de vanzare la nivel national, ALCAR WHEELBASE ROMANIA oferind materiale de marketing in format electronic pentru echipele de vanzari ale partenerilor sai.

Cele peste 1900 de modele diferite de jante din portofoliul ALCAR WHEELBASE ROMANIA sunt comandate de catre distribuitori prin intermediul site-ului, ce este interconectat automat cu aplicatia Neomanager - ERP (enterprise resource planning - gestiune, contabilitate, stocuri) - furnizata de Transart SRL. Fiecare client, odata autentificat in site, vizualizeaza preturi personalizate si informatii financiare specifice. Acest lucru este posibil datorita sincronizarii cu site-ul a politicilor comerciale definite in ERP. Tot in cadrul portalului, dealerii vizualizeaza statusul comenzilor, de la momentul lansarii acestora, inseararea in ERP si facturare, lista facturilor si a termenlor scadente, incasarile si soldul curent.