www.koracell.ro, e-commerce integrat platformei de comunicare brand

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Cu experienta de peste unsprezece ani pe piata, Koracell Romania distribuie accesorii de telefoane mobile, fiind una din principalele companii de pe acest segment.

Firma din Romania face parte dintr-o structura multinationala de distributie a brandului Koracell. Aceasta are in portofoliu peste 200 de clienti permanenti. Produsele distribuite includ peste doua mii de accesorii pentru toate tipurile de telefoane mobile. Sub sloganul „Mobile world”, acestea sunt distribuite prin reprezentantele din Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Bulgaria, Rusia, Croatia si Romania.

nevoia

Koracell Romania are nevoie de o platforma de comunicare la nivel de brand, care sa includa catalogul de produse si un magazin online.

solutia

Entelion a dezvoltat pentru Koracell Romania site-ul de comert electronic B2C (business-to-consumer) si B2B (business-to-business) www.koracell.ro. Layout-ul website-ului are o structura prietenoasa, orientata catre simplitate si usurinta in utilizare, armonizat cu specificul produselor.

La nivel de brand, site-ul sustine comunicarea prin modulele dedicate: noutati, stiri, campanii email. Catalogul de produse contine link-uri catre profilul din social media al companiei.

Modulul de comert online al site-ului www.koracell.ro este integrat in catalogul de produse importat din aplicatia de gestiune si contabilitate Neomanager 7, furnizata de Transart SRL. Webshop-ul este implementat pe platforma de comert electronic Teamshare®.CMS dezvoltata de Entelion.