Magazin virtual si comunicare online, pe platforma cafelepremiate.ro

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

www.cafelepremiate.ro este un magazin virtual care ofera iubitorilor de cafea o gama diversificata de echipamente, consumabile si cadouri. Echipamentele de cafea sunt destinate atat consumatorilor casnici, cat si celor corporate si horeca. Ponderea cea mai mare o au espressoarele, carora li se alatura rasnitele, infuzoarele si presele de cafea. Gama de consumabile include cafea espresso, ceaiuri si ciocolata calda. Pentru a completa experienta servirii cafelei, Cafele Premiate are in oferta si seturi de cesti pentru espresso si capuccino.

nevoia‚Äč

Cafele Premiate acopera segmentele B2C si B2B, astfel ca avea nevoie de un site de comert electronic care sa integreze gestiunea si stocurile, care sa permita o evidenta actualizata a produselor in functie de comenzi. De asemenea, Cafele Premiate a dorit ca acest site sa fie, pe langa magazin online, un instrument de suport al vanzarilor si un canal de comunicare.

solutia

Entelion a dezvoltat pentru Cafele Premiate magazinul virtual www.cafelepremiate.ro. Acest site are un design omogen si o structura accesibila, ambele venind in sprijinul conceptului „A true coffee simphony”, promovat de catre Cafele Premiate. Catalogul de prezentare virtual ofera detalii despre fiecare produs din portofoliu.

Ca platforma tehnica pentru procesul de vanzari, site-ul cuprinde doua module, in functie de segmentul caruia ii apartine utilizatorul. Pentru utilizatori casnici si corporate, www.cafelepremiate.ro ofera, dupa inregistrare, o evidenta a facturilor si comenzilor, precum si a tranzactiilor. Clientilor din segmentul horeca, aplicatia accesibila dupa inregistrarea in cont le pune la dispozitie ofertele speciale, la nivel de pret, alaturi de evidenta facturilor, comenzilor si incasarilor.

Pentru ca este si o unealta de comunicare, www.cafelepremiate.ro are o componenta educationala, care apropie brandul de iubitorii de cafea. Acestia pot citi despre istoria cafelei, detalii despre procesul de obtinere, precum si retete specifice, alcatuite pe marginea produselor disponibile pe site-ul www.cafelepremiate.ro. Comunicarea informala cu utilizatorii este inlesnita prin pagina de blog.

www.cafelepremiate.ro sustine si dezvolta procesul de vanzari si contribuie la cunoasterea si promovarea companiei. Succesul acestei solutii se regaseste in concretizarea colaborarilor cu noi parteneri si clienti.