Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

UniCredit Leasing

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Cu o capitalizare curenta a pietei de circa 84 miliarde de Euro (la 1 Octombrie 2007) si situandu-se printre grupurile financiare de top din Europa, Grupul UniCredit este prezent in 23 de tari, avand 9.000 de sucursale si peste 40 de milioane de clienti, aproximativ 176.000 de angajati si active totale de 1,018 miliarde de Euro, calculate la 30 Iunie 2007.

Cu o retea nationala in extindere, care numara in prezent 16 birouri (Bacau, Baia-Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Odorheiul Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures si Timisoara), UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. ofera clientilor sai finantare prin contracte de leasing financiar si operational, cu o durata medie cuprinsa intre 12 si 60 luni, in urmatoarele domenii: leasing de echipamente industriale, leasing de autovehicule, leasing imobiliar, leasing de tip "sale and lease back" (vanzare cu rascumparare prin leasing) si leasing public.