Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Elian Solutions

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

www.elian-solutions.ro

Entelion Software a incheiat un parteneriat cu Elian Solutions, parteneriat ce urmareste eficientizarea operatiunilor clientilor Elian. Parteneriatul vizeaza o integrare intre platforma de e-commerce furnizata de catre Entelion si solutia ERP Microsoft Dynamics NAV.

Platforma de e-commerce Teamshare reduce la minimum ciclul de ofertare-vanzare-facturare-livrare-incasare, comenzile fiind inserate chiar de catre clienti, prin intermediul site-ului, direct in aplicatia Microsoft Dynamics NAV. La randul sau, Dynamics NAV furnizeaza informatii financiare catre profilul clientului din e-commerce, reducand timpul alocat pentru suport clienti.

Aceasta integrare are drept rezultat cresteri de vanzari simultan cu reduceri de costuri. De altfel, canalul de vanzari online este din ce in ce mai adoptat de firmele Romania, tocmai pentru beneficiile pe care le ofera.

Integrarea furnizata de catre Entelion – Elian Solutions se bazeaza pe o interfata standardizata atat pentru importul si afisarea in site a preturilor, stocurilor si a situatiei financiare a fiecarui client, cat si pentru inserarea comenzilor din site direct in Microsoft Dynamics NAV. Preturile sunt structurate pe grile multiple in functie de apartenenta utilizatorilor la diverse categorii de clienti iar informatiile financiare includ facturi, incasari, istoric comenzi sau credit maxim disponibil.