Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

AllShops marketplace

Platforma Teamshare CMS este acum integrata si cu AllShops.ro. Oferim astfel clientilor nostri oportunitatea de a-si vinde produsele printr-un nou canal de vanzari online. Interfata dintre platforma de e-commerce Teamshare si AllShops.ro permite listarea facila a portofoliului de produse, a ofertelor si stocurilor.

Allshops.ro este o platforma de marketing afiliat care a crescut in ultimii ani intr-una dintre sursele importante de vanzari pentru magazinele online care isi desfasoara activitatea in Romania. Magazinele partenere inscrise in platforma beneficiaza de un volum de vanzari suplimentare vanzarilor generate prin site-urile proprii, fara a avea nici un cost initial de inscriere sau alte costuri de prezenta in afara unui comision negociat doar pentru comenzile care se finalizeaza efectiv prin intermediul Allshops.ro.

Modalitatea de inscriere este una simpla, presupunand doar crearea unui cont in cadrul platformei Allshops.ro, introducerea unui comision care se poate acorda pentru comenzile finalizate efectiv si ulterior introducerea automata a produselor prin intermediul unui fisier data feed care asigura si actualizarea zilnica a acestora. Dupa crearea contului si introducerea produselor, tot ce trebuie sa faceti este sa preluati comenzile generate si sa urmati procedura proprie de vanzare .

Pentru a afla cum am reusit sa crestem vanzarile clientilor nostri, va rugam contactati-ne.