Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

companie

TEAMSHARE - E-COMMERCE EXPERTS

Suntem furnizorul de solutii e-commerce complete, intotdeauna raspunzand nevoilor clientilor, cu integrarea tuturor sistemelor utilizate de clientii nostri in activitatea curenta – spre exemplu programe pentru gestiune si stoc management, interfete de plati online, servicii de curierat.

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata, ne-am concentrat eforturile pe sustinerea dezvoltarii afacerii clientilor nostri si crearea de parteneriate pe termen lung. Suntem onorati  sa-i avem si in prezent in portofoliu pe primii nostri clienti si suntem mandri ca putem contribui in continuare la succesul lor.

in ce credem noi?

Credem cu tarie ca fiecare client este diferit si de aceea solutia oferita este personalizata pentru a reprezenta un suport real in dezvoltarea afacerii clientului nostru.

De asemenea, stim ca orice schimbare implica rezistenta, este uman si normal, de aceea punem un accent major pe serviciile excelente de suport atat in perioada de implementare cat si pe toata durata proiectului.

Credem in lucrul bine facut si in relatii de durata. Suntem foarte onorati sa lucram si in prezent cu primii nostril clienti, dupa mai bine de 10 ani de colaborare.

credem in succes!

avantaje directe si masurabile pentru clientii nostri

Experienta temeinica si competentele validate in proiectele implementate intern si international ne ofera sansa realizarii unor economii de scala care se traduc pentru clientii nostrii in servicii de o calitate ridicata la costuri avantajoase si corecte pentru ambele parti.

Un alt avantaj apreciat de toti clientii nostrii este rapididatea implementarii. Expertiza vasta a echipei noastre ne ofera posibilitatea sa realizam orice integrare in  maxim 2 luni, in functie de complexitatea afacerii clientului nostru, asigurandu-i o tranzitie rapida si facila  catre utilizarea noii solutii de comert electronic.

Avand ca suport platforma Teamshare®, automat beneficiati de doua avantaje competitive majore:

  • Rapiditate si trasabilitate pe intreg ciclul de vanzare, facturare, monitorizare, incasare si utilizarea informatiilor pentru decizii importante de business.
  • Facilitarea accesului catre oportunitati din mediul online, cu impact pozitiv in business datorita vanzarilor aditionale celor realizate prin metodele traditionale.

suport pentru dezvoltarea afacerii clientilor nostri

Atingerea obiectivelor propuse este sustinuta prin utilizarea platformei Teamshare® astfel:

  • imbunatatirea indicatorilor financiari prin scurtarea timpilor in procesul de comanda, facturare, livrare si incasare
  • cresterea eficientei echipei prin reducerea cheltuielilor operationale de vanzari si suport clienti
  • cresterea vanzarilor prin reorientarea echipei pe achizitia de noi clienti si dezvoltarea de noi canale de vanzari
  • cresterea vanzarilor catre clientii existenti si fidelizarea acestora.

Ne propunem ca solutiile de e-commerce gandite de noi sa eficientizeze la maxim procesele de vanzare si marketing online ale Clientilor nostri.

Stim ca return on investment este preocuparea numarul unu a Clientilor si raspundem la aceasta cu produse si servicii oferite la termen si sprijinite de servicii de suport la nivele de excelenta.

Este mereu in grija noastra sa mentinem afacerile online ale Clientilor in trendurile pietei, adaptandu-ne solutiile la evolutia permanenta a mediului online.

Avem experienta si resursele necesare pentru a oferi solutii complete. Proiectul clientului nostru este dezvoltat in cele mai mici detalii, pas cu pas, de la primele schite de design si pana la lansarea live a siteului. Iar pentru a asigura functionarea la parametrii maximi a solutiei propuse, punem un accent major pe serviciile excelente de suport.

Suntem experti in e-commerce, creatori de solutii pentru comertul online la standarde inalte de excelenta, gandite si sustinute de o echipa de profesionisti. Credem in lucrul bine facut.

Solutiile noastre de ecommerce, sunt automatizate si sunt gandite de la inceput sa poata fi integrate cu orice tip de sistem ERP existent pe piata, cu toate sistemele de plata online, cu serviciile de curierat utilizate de client.

 

MULTI-CHANNEL E-COMMERCE SOLUTIONS
Solutii de e-commerce integrate cu ERP, marketplace-uri locale si internationale, procesatori de plati online, curieri si platforme de fulfillment.
Daca vrei sa vinzi mai mult online, cu fluxuri automatizate si scalabile, contacteaza-ne!