Companie

Suntem furnizorul de solutii e-commerce complete, intotdeauna raspunzand nevoilor clientilor, cu integrarea tuturor sistemelor utilizate de clientii nostri in activitatea curenta – spre exemplu programe pentru gestiune si stoc management, interfete de plati online, servicii de curierat.

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata, ne-am concentrat eforturile pe sustinerea dezvoltarii afacerii clientilor nostri si crearea de parteneriate pe termen lung. Suntem onorati  sa-i avem si in prezent in portofoliu pe primii nostri clienti si suntem mandri ca putem contribui in continuare la succesul lor.

Follow-us!

 

avantaje directe si masurabile pentru clientii nostri

Experienta temeinica si competentele validate in proiectele implementate intern si international ne ofera sansa realizarii unor economii de scala care se traduc pentru clientii nostrii in servicii de o calitate ridicata la costuri avantajoase si corecte pentru ambele parti.

Un alt avantaj apreciat de toti clientii nostrii este rapididatea implementarii. Expertiza vasta a echipei noastre ne ofera posibilitatea sa realizam orice integrare in  maxim 2 luni, in functie de complexitatea afacerii clientului nostru, asigurandu-i o tranzitie rapida si facila  catre utilizarea noii solutii de comert electronic.

Avand ca suport platforma Teamshare®, automat beneficiati de doua avantaje competitive majore:

  • Rapiditate si trasabilitate pe intreg ciclul de vanzare, facturare, monitorizare, incasare si utilizarea informatiilor pentru decizii importante de business.
  • Facilitarea accesului catre oportunitati din mediul online, cu impact pozitiv in business datorita vanzarilor aditionale celor realizate prin metodele traditionale.

suport pentru dezvoltarea afacerii clientilor nostri

Atingerea obiectivelor propuse este sustinuta prin utilizarea platformei Teamshare® astfel:

  • imbunatatirea indicatorilor financiari prin scurtarea timpilor in procesul de comanda, facturare, livrare si incasare
  • cresterea eficientei echipei prin reducerea cheltuielilor operationale de vanzari si suport clienti
  • cresterea vanzarilor prin reorientarea echipei pe achizitia de noi clienti si dezvoltarea de noi canale de vanzari
  • cresterea vanzarilor catre clientii existenti si fidelizarea acestora.

in ce credem noi?

Credem cu tarie ca fiecare client este diferit si de aceea solutia oferita este personalizata pentru a reprezenta un suport real in dezvoltarea afacerii clientului nostru.

De asemenea, stim ca orice schimbare implica rezistenta, este uman si normal, de aceea punem un accent major pe serviciile excelente de suport atat in perioada de implementare cat si pe toata durata proiectului.

Credem in lucrul bine facut si in relatii de durata. Suntem foarte onorati sa lucram si in prezent cu primii nostril clienti, dupa mai bine de 10 ani de colaborare.

credem in succes!