Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Servicii

 In functie de specificul cerintelor Clientilor, serviciile Teamshare® sunt oferite in trei variante principale, fiecare tratand un segment distinct de functionalitati sau nivel de complexitate:

Teamshare® Comert Electronic B2B - platforme de ecommerce business to business (accesibile in exclusivitate partenerilor de afaceri ai Clientilor nostri, cu sau fara pagini web publice, in configuratie de extranet)

Teamshare® Comert Electronic B2C - platforme de ecommerce business to consumer Solutii la cheie, integrate cu aplicatiile de ERP, plata online, firme de curierat, feed-uri externe.

Orice combinatie intre variantele anterioare, cea mai complexa implementare fiind un site care este in acelasi timp website de prezentare, cu un modul securizat de comert electronic B2B pentru parteneri/distribuitori si un site public B2C cu plata online, cu preturi personalizate pentru fiecare tip de client.

ce urmarim?

Suntem furnizori de solutii de business ce urmaresc consolidarea unor obiective critice in cadrul strategiei de crestere a performantei financiare a clientilor nostri si anume:

  • cresterea vanzarilor prin achizitia de noi clienti si dezvoltarea de noi canale de vanzari
  • cresterea vanzarilor catre clientii existenti si fidelizarea acestora
  • reducerea cheltuielilor operationale de vanzari si suport clienti
  • reducerea ciclului comanda-facturare-livrare-incasare.