Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Unisoft Romania

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Entelion Software a incheiat un parteneriat tehnologic cu Unisoft Romania, ce vine sa completeze interesul continuu pentru eficientizarea operatiunilor Clientilor comuni, punand la dispozitie o noua solutie ERP conectata direct canalului de vanzari online asigurat de platforma Teamshare®.

Solutia de top a Unisoft Romania, Atlantis ERP, aduce beneficii importante companiilor ce gestioneaza in portofoliu mii de produse, mii de comenzi si facturi anual, si este destinata satisfacerii celor mai inalte cerinte specifice societatilor medii si mari, descentralizate, precum si grupurilor de companii si firmelor multinationale.
Parteneriatul Entelion - Unisoft Romania se bazeaza pe o interfata standardizata pentru schimbul informatiilor intre aplicatii, reducand la minim ciclul Ofertare-Vanzare-Facturare-Livrare-INCASARE.

Atlantis ERP are multiple avantaje caracteristice unui sistem ERP de nivel inalt si, in acelasi timp, se evidentiaza prin usurinta cu care poate fi utilizata si printr-un proces rapid de implementare si customizare pe specificul clientului. Astfel, sistemul furnizeaza flexibilitatea necesara acoperirii nevoilor particularizate ale unei piete diversificate, adaptate mediului competitiv actual. Cu o capacitate nelimitata de design dinamic, utilizatorul poate folosi multiple forme de date, structurate astfel incat sa corespunda nevoilor particulare ale acestuia.

Despre Unisoft Romania
www.unisoft.ro 

Compania Unisoft (Altec Software), membra a Grupului Altec, este unul dintre cei mai mari producatori de software din Peninsula Balcanica. Timp de mai bine de 20 ani, mii de companii apartinand unei game largi de domenii de activitate si de marime se bazeaza pe solutiile software oferite de Unisoft pentru operatiunile zilnice. Din 1996, Unisoft este prezenta si in piata locala prin Unisoft Romania. Solutiile pe care Unisoft le ofera (Capital, Xline ERP, Atlantis ERP) sunt dedicate administrarii tuturor operatiunilor ce se desfasoara in cadrul unei companii: de la coordonarea activitatii comerciale, a productiei, a serviciilor sau a agentilor de vanzare si pana la managementul activitatii financiar-contabile sau realizarea de rapoarte adresate managementului, oferind o imagine globala a activitatii si rezultatelor companiei.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati!