BikeXpert e-commerce - o solutie Teamshare de comert electronic integrata cu B-ORG ERP

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Teamshare, specialisti in site-uri de comert electronic integrate cu sisteme ERP, anunta lansarea webshop-ului www.BikeXpert.ro, o platforma de e-commerce B2C si B2B integrata cu modulul B-ORG ERP furnizat de Transart.


Site-ul web dezvoltat de Teamshare asigura accesul clientilor la un portofoliu de peste 3000 de produse, cu preturi personalizate in functie de volumul achizitiilor si functii de  stoc management adaptate fiecarei categorii de produse. Toate acestea, impreuna cu setul complet de informatii financiare, sunt sincronizate in timp real cu sistemul ERP.

Aspectul de sezonalitate al modelului de business a necesitat o abordare aparte a problemei stocurilor, in special in ceea ce priveste surplusurile la final de sezon. Au fost dezvoltate module dedicate de promotii si campanii de lichidari de stoc pentru a reduce costurile aferente stocurilor excedentare.

Mircea Florescu, director general BikeXpert: “Platforma Teamshare a inlocuit site-ul anterior care nu era sincronizat cu ERP-ul si care ne consuma zilnic ore bune pentru actualizarea informatiilor (preturi, grile de discount, stocuri, produse noi). Evident, inserarea comenzilor in ERP era tot un proces manual ce in sezonul de vanzari consuma din timpul ce trebuia alocat clientilor. Suntem incantati de rezultatul colaborarii noastre cu Entelion si consideram ca noul site reprezinta un pas inainte semnificativ in evolutia BikeExpert.”

Marius Panait, director general Entelion Software: “Proiectul BikeXpert a reprezentat primul nostru contact cu industria velo – ne bucuram pentru oportunitatea de a implementa o solutie online completa pentru liderul in domeniu! Parteneriatul cu Transart, implementatorul B-ORG ERP, s-a concretizat in dezvoltarea unui sistem in care procesele de business sunt consolidate intr-o platforma omogena, de la site-ul de web la  programul de gestiune si viceversa, o solutie profesionala absolut necesara oricarei afaceri online.”

Despre BikeXpert
www.bikexpert.ro
Infiintata în anul 2002 de catre Mircea Florescu, BikeXpert este unul dintre liderii de piata din domeniul comercializarii de biciclete si accesorii din Romania. Portofoliul de produse cuprinde peste 3000 de coduri unice, dintre care marea majoritate sunt permanent in stoc. Compania detine si 2 magazine de retail in Bucuresti si un depozit central de unde se trimit in toata tara comenzile online, dar si catre cei peste 150 de parteneri distribuitori.

Despre Entelion Software
www.entelion.ro 
Prezenta din anul 2003 pe piata serviciilor software din Romania si Partener Microsoft din 2004, Entelion Software SRL este specializata in dezvoltarea de solutii online orientate catre site-uri de comert electronic integrate cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, atat pe modelul B2B (business to business) cat si B2C (business to consumer). Clientii Entelion acopera o gama larga de industrii si includ pe langa Romania companii din Marea Britanie, Austria, Franta, Bulgaria si Rusia.