Ce crestere de vanzari poate inregistra un comerciant online prin listarea pe un marketplace

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Listarea unui comerciant online pe o platformă de tip marketplace, model de business din ce în ce mai adoptat în e-commerce-ul românesc, poate dura de la câteva zile, la câteva săptamâni, în funcție de cerințele de documentare a produselor impuse de marketplace.

Însă, interconectarea tehnică a magazinului cu un marketplace se poate realiza in doar 3 zile, iar magazinul online își poate crește vânzările chiar și cu 20% în mai puțin de 3-4 luni, potrivit informațiilor Teamshare, una dintre cele mai importante platforme integrate de e-commerce din România.

Experții Teamshare explică faptul că integrarea unui comerciant online diferă și depinde de specificul fiecărui marketplace în parte, în condițiile în care niciunul nu este identic cu altul. Integrarea pe o astfel de platformă de vânzare presupune, în primul rând, respectarea standardelor tehnice ale marketplace-ului, dar și de o foarte bună documentare a produselor ce urmează a fi listate, în linie cu cerințele impuse.

Citeste mai mult pe