Clujenii se uita la calitate, si nu la pret atunci cand achizitioneaza produse din magazinele virtuale

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Marius Panait, Managing Partner Entelion Software, dezvoltatorul Teamshare, platforma de e-commerce integrata cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, a vorbit intr-un interviu acordat Buna Ziua, Cluj despre obiceiurile de consum ale clujenilor, acesta afirmand ca locuitorii municipiului Cluj-Napoca nu sunt neaparat interesati de promotiile magazinelor online, pretul nefiind primul criteriu cand aleg sa cumpere un produs. De asemenea, Panait mai spune ca desi avem infrastructura IT&C foarte buna va mai dura cel putin inca cinci ani pana cand magazinele online vor putea sa faca concurenta serioasa magazinelor fizice.

Reporter: E-commerce-ul a prins avand in ultimii ani in Romania, tot mai multi conationali preferand sa-si cumpere produsele din magazinele virtuale. Care sunt cele mai cumparate produse de catre romani?

Marius Panait: In top-ul cumparaturilor se afla, inca, produsele electronice si electrocasnice, fiind produse standardizate si usor de comparat ca functionalitati si pret. Pe un trend puternic crescator sunt hainele, cosmeticele, jucarii si produsele din zona de casa si decoratiuni. Urmeaza in acest clasament si produsele de supermarket, inca la volume mici, dar cu potential de crestere. Categoriile de produse auto si accesorii sunt, de asemenea, in crestere accelerata.

Citeste mai mult: