Cum a ajuns un retailer de piese auto sa realizeze un sfert din vanzari in online

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

La patru luni de la adoptarea unui sistem profesionist de e-commerce, comenzile online ale retailer-ului de piese auto Ro Group International au ajuns să genereze circa 25% din totalul vânzărilor companiei, potrivit Teamshare, una dintre cele mai importante platforme complet integrate de comerț electronic din România.

Ro Group International, importator și distribuitor piese auto și accesorii, anvelope și instalații GPL, a început colaborarea cu Teamshare în octombrie 2015. Soluția aleasă de această companie a vizat o platformă integrată cu sistemul ERP, plata online și marketplace.

De atunci și până în prezent, magazinul online al distribuitorului de piese auto a ajuns să genereze 24% din totalul comenzilor, în contextul în care, potrivit reprezentanților Entelion Software - compania ce dezvoltă platforma Teamshare, până la demararea acestui parteneriat vânzările online ale Ro Group International erau, practic, inexistente.

Utilizarea platformei profesioniste de e-commerce a generat, pe de o parte, și creșterea valorii medii a comenzii cu 12%, datorită expunerii întregului portofoliu de produse, și, pe de altă parte, reducerea costurilor interne și a timpului mediu de procesare comenzi, de la 12 minute la 3 minute, conform datelor Teamshare.

Citeste mai mult: