Cum stii daca magazinul tau online functioneaza la capacitate maxima

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

In topul celor mai importanti indicatori ai performantei operationale a unui magazin online, care influenteaza direct vanzarile, sunt rata de conversie a traficului, gradul de automatizare a proceselor si timpul de procesare a comenzii, potrivit platformei de eCommerce, Teamshare.

”Daca potentialii clienti ”pleaca” la concurenta pentru ca informatiile despre produse nu sunt actualizate, le lipseste accesul la oferte, iar procesarea unei comenzi dureaza 10 minute in loc de unul, este momentul unei reevaluari”, arata reprezentantii plaformei de eCommerce.

Succesul unui magazin online depinde, in primul rand, de functionarea corecta a fluxului de vanzari. O afacere nu poate creste daca nu are in spate un sistem bine pus la punct, spun acestia. Pe de alta parte, un magazin nu poate intra ”cu dreptul” pe o piata competitiva, precum e-commerce-ul, fara un marketing corect, adaptat la cerintele consumatorului din online. si, din pacate, atrag atentia expertii Teamshare, o carenta mare a comerciantilor romani este greutatea sau imposibilitatea de a se delimita de gandirea specifica offline-ului.

in ceea ce priveste zona de strategie si marketare corecta, comerciantii au la dispozitie cateva instrumente gratuite cu ajutorul carora pot masura eficienta functionarii magazinului si a eforturilor lor de promovare.

Articolul complet se poate gasi aici