De la cartelele perforate pana la IT-ul de azi, cu Marius Panait

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Evolutia fenomenului Internet a fost uimitoare in ultimii 20 de ani, povesteste Marius Panait, Managing Partner Entelion Software. El se afla in acest domeniu inca de la inceputuri si, din prisma experientei sale, un lucru e clar: "Cu cat va creste puterea de cumparare, cu atat va creste si online-ul", spune acesta.

A terminat facultatea de Automatica si Calculatoare in 1994, s-a angajat ca programator al unor cititoare de senzori si, ulterior, a fost primul angajat al unuia dintre primii furnizori privati de Internet din Romania, EUnet. A fost atat de fascinat de acest domeniu incat nici nu l-a interesat care era salariul pe care urma sa-l primeasca.

Odata cu trecerea timpului a evoluat si a pus pe picioare Entelion Software si, ulterior, proiectul Teamschare, o platforma e-commerce B2B/B2C ce a devenit necesara pentru cresterea vanzarilor si reducerea costurilor operationale.

In 2014 peste 33 milioane de euro au fost tranzactionati prin platforma de e-commerce Teamshare, volumele inregistrand o crestere de circa 30% fata de aceeasi perioada a anului anterior. Iar pentru 2015 antreprenorul asteapta venituri de peste 300.000 euro.

Articolul complet se poate gasi aici