Entelion anunta integrarea platformei de comert electronic cu WinMENTOR

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Entelion Software, specialistii in solutii de comert electronic integrate cu software ERP, anunta integrarea platformei de e-commerce Teamshare cu programul de gestiune si contabilitate WinMENTOR. Teamshare este platforma Entelion de comert electronic orientata atat catre solutii de business-to-business (B2B) cat si business-to-consumer (B2C), cu module native de integrare cu aplicatii de gestiune si contabilitate. WinMENTOR este unul din liderii solutiilor ERP din Romania, cu peste 11.000 de clienti activi si o retea nationala de distributie, implementare si suport.


Integrarea celor doua sisteme ofera clientilor comuni acces la facilitatile unei platforme de vanzare/e-commerce b2b de ultima generatie in care preturile si stocurile site-ului de web sunt sincronizate automat cu programul de gestiune iar comenzile sunt inserate de catre cumparatorii online direct in aplicatia de ERP. Costurile de vanzare sunt astfel reduse drastic odata cu intreg ciclul de facturare-livrare-incasare. Automatizarea proceselor elimina necesitatea introducerii datelor in sisteme multiple si minimizeaza erorile datorate factorului uman la duplicarea informatiei. In acelasi timp platforma de e-commerce produce notificari automate la fiecare stadiu al comenzii (inregistrare, procesare, emitere factura, incasare, notificari de plata, etc), cu consecinte imediate asupra gradului de transparenta si calitate a serviciului perceput de clienti.


“Integrarea cu sistemul ERP este pasul natural si necesar pe care orice business online va trebui sa-l faca mai devreme sau mai tarziu pentru a putea ramane competitiv.  Suntem extrem de incantati de parteneriatul cu WinMENTOR si multumim clientilor nostri comuni pentru oportunitatea de a lucra cu unul din liderii in domeniu!” a declarat Marius Panait, Managing Partner Entelion Software SRL. “Integrarea celor doua platforme a creat un ecosistem online robust in care procesele sunt eficiente, costurile sunt reduse iar performanta afacerii este maximizata.”


Despre Entelion Software
www.entelion.ro 
Prezenta din anul 2003 pe piata serviciilor software din Romania si Partener Microsoft din 2004, Entelion Software SRL este specializata in dezvoltarea de solutii online orientate catre site-uri de comert electronic integrate cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, atat pe modelul B2B (business to business) cat si B2C (business to consumer). Clientii Entelion acopera o gama larga de industrii si includ pe langa Romania companii din Marea Britanie, Austria, Franta, Bulgaria si Rusia.

Despre WinMENTOR
www.winmentor.ro 
Infiintat in 1994, grupul de firme TH reprezentat de INFO MENTOR si TH JUNIOR a lansat pe piata romaneasca in decurs de 18 ani trei generatii de aplicatii de gestiune din gama MENTOR culminand cu suita WinMENTOR ENTERPRISE. Cu o retea de distributie nationala de 54 de firme si peste 36.000 de useri activi, grupul TH a facut ca prin gama produselor sale sa fie un jucator respectat a carui voce se cere auzita odata cu fiecare schimbare majora in legislatia financiar contabila sau fiscala in Romania.