Initiativa buna, ingrozitor de greu de implementat - antreprenorii, despre adresa electronica pentru companii

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Ce parere au antreprenorii si managerii din piata

Primii care vor fi afectati de proiect, daca va fi implementat, vor fi, evident, ownerii afacerilor. Unii au varste inaintate, deci mai putin inclinati catre noile tehnologii (chiar si eMail), fata de tineri, mult mai in tema cu tendintele internationale.

Marius Panait, managing partner la Entelion Software, dezvoltatorul platformei eCommerce Teamshare, are o viziune extrem de structurata despre cum ar trebui implementata o astfel de lege. Alegem sa reproducem intru totul raspunsul sau, fiind bine structurat:

  1. Primul pas ar fi pregatirea din punct de vedere tehnic, IT, a institutiilor statului pentru a putea genera mesaje oficiale in format electronic (semnatura digitala, procese automate, etc.
  2. La fel de importanta este pregatirea, tot tehnica, de utilizare IT, a contribuabililor;
  3. Este necesara infrastructura IT (servere email) pentru administrarea acestor casute de email oficiale, securizarea informatiilor, arhivarea lor, consistenta (backup), proceduri de disaster recovery etc
  4. Pentru inceput as opta penntru un proiect pilot cu cateva institutii si cateva localitati
  5. In final, lansare la nivel national, pentru controbuabilii care detin acces la internet, si apoi stabilirea de termene clare pentru restul.

Citeste mai mult: