Magazinele clasice care nu au si prezenta online gresesc si vor avea surprize in viitorul apropiat

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Piata online s-a diversificat in optiuni, deci a devenit mai complex de administrat de catre firmele care vand online. Aparitia marketplace-urilor, de exemplu, deschide noi oportunitati. Insa, acestea trebuie atent tratate, pentru a nu intra in clasicul conflict cu propria retea de distributie, considera Marius Panait, managing partner Entelion Software, compania care dezvolta platforma de eCommerce Teamshare.

Marius Panait este unul dintre veteranii software design-ului si eCommerce-ului din Romania, fiind activ in cadrul Entelion inca din 2002. El a discutat, alaturi de wall-street.ro, despre tendintele din domeniu, piata B2B a eCommerce si ce cauta clientii in prezent.

WALL-STREET.ro: Care sunt particularitatile pe care le cauta clientii B2B atunci cand contracteaza Teamshare? Dar cei B2C, pe ce se axeaza acestia in construirea unei platforme eCommerce?

Marius Panait: In ultimul an, majoritatea proiectelor Teamshare au insemnat aplicatii de ecommerce integrate cu ERP. Asta arata o evolutie pozitiva a pietei, a nevoii de automatizare si scalare a afacerilor din Romania. Nu poti fi competitiv daca angajatii pierd timp copiind date dintr-un soft in altul. Iar companiile care investesc in ecommerce integrat inteleg ca investesc in automatizari de procese de business, lasand masinilor sa efectueze operatiunile repetitive, astfel permitandu-le oamenilor de vanzari sa-si concentreze timpul si know how-ul pe new business si fidelizarea clientilor existenti.

Citeste mai mult pe