Magazinele online fara sisteme profesioniste de e-commerce resimt costuri cu 15% - 25% mai mari

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Magazinele online romanesti care nu utilizeaza platforme integrate de e-commerce, care sa le sincronizeze, automatizeze si fluidizeze procesele din spatele vanzarii, se expun la costuri suplimentare de 15% sau chiar 25%, potrivit informatiilor Teamshare, una dintre cele mai importante platforme integrate de e-commerce din Romania.

Datele Teamshare arata ca principalele costuri la care se expun comerciantii online care nu folosesc un software integrat de e-commerce sunt generate de informatiile neactualizate despre stoc si produse, nemultumirea clientilor ce risca sa comande un produs ce nu mai exista pe stoc, dar si timpul consumat inutil de angajatii magazinului furnizand telefonic sau via e-mail informatii ce pot fi gasite simplu, online.

Toate aceste lacune tehnice ”inghit” cel putin 15% din cifra de afaceri a comerciantului online, intr-un scenariu optimist – in care clientul nu paraseste imediat magazinul virtual, pentru un concurent direct.

Citeste mai mult pe