Peste 11 milioane euro, tranzacţionaţi prin platforma de e-commerce Teamshare în primul trimestru

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Potrivit reprezentanților Teamshare, peste 75% din tranzacțiile din primul trimestru au fost generate de companiile din zona de B2B, producători și distribuitori cu volume mari de comenzi. Astfel, topul comenzilor online Teamshare este dominat de cele pentru site-uri business to business din IT&C, bricolaj, accesorii & piese auto, dar și materiale de construcții. Cea mai mare comandă B2B, de 380.000 euro, a fost generată de un client care activează în industria IT&C, urmată de o alta, în valoare de 290.000 euro, din aceeași industrie, respectiv 240.000 euro – lansată pentru produse de bricolaj.  

Teamshare reprezintă o soluție completă și integrată de comerț electronic, care se adresează atât producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de produse, cât și magazinelor online. Platforma dezvoltată de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, include un sistem complet de comerț electronic care comunică cu celelalte aplicații folosite de clienți, precum cele de contabilitate, gestiune stocuri și facturare, plăți online și portaluri tip marketplace.   Odată cu integrarea tuturor acestor sisteme, întregul proces prin care o companie preia comanda unui client este automatizat. Datele sunt comunicate direct între aplicații în timp real, fără a fi nevoie de intervenție umană, fapt ce elimină timpii de procesare a unei comenzi  

În prezent, Teamshare este integrată cu 18 aplicaţii ERP (Enterprise Resource Planning - pentru transferul automat al datelor: produse, stocuri, preţuri, inclusiv preţuri multiple in funcţie de tipologia clientului, condiţii comerciale, clienţi, comenzi şi facturi) din România, Franţa, Rusia şi Turcia, printre cele mai importante numărându-se SAP, Microsoft Dynamics NAV, Transart Neomanager şi B-ORG, WinMentor şi WinMentor Enterprise, Asis ERP, Platphorma ERP, Soft Expert, Facturis, AttoSoft MyManager, Abstract Connection ERP, RVX Manager ERP, Unisoft Romania ACT DMS, Contab SQL, Divalto Franta, Solution Rusia.  

Teamshare este integrată şi cu 7 sisteme de plăți online din România şi Franta, precum Mobilpay.ro, PayU.ro şi LibraPay.ro, Euplatesc.ro, Plationline.ro, Romcard, precum şi cu principalele sisteme marketplace din ţară, eMag, evoMAG, Flanco.ro si Elefant.ro, cu platforma cloud pentru newsletter Newsman.ro, cu platforma de optimizare a ratei de conversie Marketizator, dar şi cu platforma de remarketing Retargeting.biz, finalizând, de asemenea, implementarea unei interfeţe prin care clienţii pot să îşi listeze produsele, să preia comenzile şi să trimită facturile în platforma eMAG Marketplace.

 

Citeste mai mult: