PiatraOnline, magazin cu vânzări 100% automatizate prin platforma Teamshare, premiat pentru perfomanță la GPeC 2016

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

București, 21 noiembrie 2016: PiatraOnline.ro, unul dintre partenerii de tradiție ai Teamshare, platforma complet integrată de comerț electronic din România, este marele câştigător al categoriei “Casă, Grădina şi Unelte” din cadrul celei de-a 11 a ediţie anuală a Galei Premiilor E-Commerce, ce a avut loc pe 16 noiembrie.

„Suntem mândri de premiul acordat partenerului nostru, PiatraOnline.ro. Este un business cu adevărat performant, cu o echipă de profesionişiti redutabili, alături de care am reuşit, prin comunicare şi eforturi comune, să demonstrăm că automatizarea este forma cea mai simplă şi eficientă de face e-commerce”, declară Marius Panait, Managing Partner Entelion Software, compania care dezvoltă platforma Teamshare.

Teamshare asigură pentru PiatraOnline un sistem complet de comerț electronic, ce permite în timp real gestiunea de stocuri, prețuri şi procese de facturare, dar şi mixarea eficientă  a tuturor canalelor de vânzări.
“Pentru Piatraonline, acest premiu ne da si mai multa incredere in noi, prin produsele si serviciile pe care le oferim clientilor nostri. De asemenea, este o recunoastere pentru toata munca si dar si pentru faptul ca suntem un reper in zona de magazine online dedicate amenajarilor si decoratiunilor. Multumim echipei Teamshare pentru toata sustinerea, mentioneaza Mariana Bradescu-Constantinescu, General Manager Piatraonline.

Competiţia Magazinelor Online GPeC este cea mai complexă din online-ul românesc, fiecare comerciant înscris fiind analizat în baza a peste 120 de criterii de evaluare, în două etape de jurizare complexe.

Juriul Competitiei GPeC 2016 este format din 23 de specialişti în e-commerce si marketing online, care analizează  cele mai importante aspecte ale unui business online : usability, design, SEO, securitate, adaptarea la device-uri mobile sau calitatea serviciilor.

Piatraonline  este cel mai mare magazin online de piatră naturală din România, un business de familie cu o tradiţie de peste 9 ani pe piaţa locală. Showroom-ul și magazinul online, www.piatraonline.ro, sunt o veritabilă sursă de inspirație pentru utilizatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, însoțite de imagini de referință care includ produse și mixaje de produse, montate corect și corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic și primitor.
Despre Teamshare

Teamshare este o platformă de e-commerce integrată cu sisteme de contabilitate și gestiune ERP, care se adresează atât clienților business to business cât și business to consumer. Platforma este folosită în prezent de peste 200 de clienți din România și țări ca Marea Britanie, Franța, Austria sau Rusia. Teamshare este dezvoltată de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, prezentă pe piața din România din 2003. 

Despre PiatraOnline

Piatraonline este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul Piatraonline, are o istorie de peste 9 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.