Queisser Pharma, producatorul Doppelherz Aktiv si Protefix, pe platforma eMAG Marketplace

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Producatorul german de produse farmaceutice Queisser Pharma a facut pasul catre e-commerce, prin listarea pe platforma eMAG Marketplace. Intrarea companiei farmaceutice in comertul online s-a facut prin integrarea platformei de e-commerce Teamshare cu softul de gestiune al companiei, Microsoft Dynamics NAV, cu platforma eMAG Marketplace si cu operatorul de servicii de curierat agreat de eMAG. Quiesser Pharma este a 10-a companie care se listeaza integral pe eMAG Marketplace prin platforma de e-commerce Teamshare.

Procesul de listare a Queisser Pharma pe eMAG Marketplace a durat 2 luni, perioada in care a fost realizata interfatarea cu Microsoft Dynamics NAV si cu plaforma eMAG. In acest interval au mai avut loc testarea proceserelor, formalizarea procedurilor interne si trainingul aferent, precum si upload-ul de content cu documentarea produselor.

Conform informatiilor Teamshare, in procesul de listare a produselor Queisser Pharma pe eMAG Marketplace, interventia umana a fost redusa doar la generarea facturilor in softul de gestiune al companiei, celelalte etape ale procesului fiind efectuate automat. Astfel, explica specialistii platformei de e-commerce, produsele, preturile si stocurile sunt trimise automat din softul de gestiune catre Teamshare si apoi catre eMAG Marketplace.

Articolul complet se poate gasi aici: