Reducerea TVA, CE 2016 si alegerile parlamentare: ce influente vor avea asupra electroIT-ului

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

In 2016, vom asista la o crestere generala a pietei electroIT, stimulata de reducerea TVA, de Campionatul European de Fotbal unde participa si Romania, si, nu in ultimul rand, de alegerile parlamentare din toamna, subliniaza jucatori din piata, contactati de Wall-Street.ro.

Marius Panait, Teamshare
Marius Panait, managing partner Entelion Software, dezvoltatorul platformei de eCommerce Teamshare, vede trei directii importante in eCommerce-ul anului 2016, directii care trebuie asumate, implementate sau rafinate de magazinele online din Romania.

Acestea sunt branding-ul si customer care, portofoliul de produse, stocurile si diversitatea gamelor de produse, precum si platformele/designuri eCommerce user friendly si mobile friendly.

„Cele 3 directii sunt corelate, nu este suficienta doar una dintre ele. Sunt exemple in piata de shop-uri online cu renume dar care nu isi onoreaza la timp platile catre furnizori, sau care nu au suficienta diversitate de produse, precum sunt si foarte multe site-uri ce folosesc platforme eCommerce standardizate si suficient de user-friendly, dar carora le lipsesc cu desavarsire celelalte doua componente (brand si portofoliu produse)”.

La nivel de calitate, clientii vor cauta servicii complete, interconectate si automatizari de procese. La capitolul cantitate, isi vor dori acces catre piete externe prin marketplace-uri, curieri si servicii de marketing online. Asa cum consumatorul isi doreste “one-click shopping”, si administratorul unui magazin online isi doreste “one-click invoicing”.

In ceea ce priveste Teamshare, CEO-ul companiei se asteapta, in primul rand, la o crestere sustinuta a numarului de proiecte noi, dar si la o extindere a celor existente. „Avem in plan largirea portofoliul de servicii complementare, prin integrari cu toate tipurile de sisteme informatice complementare: curierat, marketplaceuri, online marketing. La nivel de precautii, as mentiona cresterea insuficienta a gradului de penetrare a comertului online in romania, si a gradului de educatie a consumatorului din online”.

Citeste mai mult: