Singurul magazin de ceramica spaniola pictata manual incepe vanzarea online prin Teamshare si Frisbo

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Teamshare, platforma de e-commerce B2B & B2C, si Frisbo, primul furnizor de servicii complete de e-fulfillment la nivel local, au preluat gestionarea vanzarilor online Cameleonia.ro, unicul reprezentant in Romania al atelierului spaniol de ceramica pictata manual Artelux.

In urma acestui parteneriat, Cameleonia se va axa pe marketing si product management, in timp ce Frisbo va asigura partea de logistica, iar Teamshare se va ocupa de integrarea platformei e-commerce pentru un sistem complet de comert electronic, fiind integrat cu plata online si marketplace-uri.

Cameleonia, comerciant de ceramica spaniola pictata manual, a devenit primul client comun integrat Teamshare si Frisbo. Compania este unic reprezentant in Romania al atelierului Artelux, specializat in realizarea unor decoruri de faianta personalizata, pictata de mesteri artizani spanioli cu tehnici vechi de peste 500 de ani.

”Magazinul online Cameleonia.ro va fi integrat cu Frisbo prin ERP-ul (Enterprise Resource Planning) Socrate. Comenzile vor fi inserate in sistemul ERP cloud, alaturi de clienti, iar Frisbo factureaza in numele Cameleonia. Tot noi generam AWB-ul - documentul care contine datele de identificare a expedierii - si pregatim coletul pentru a fi ridicat de curier”, explica Bogdan Colceriu, CEO Frisbo.

Integrarea magazinului online prin intermediul platformei Teamshare asigura un sistem complet de comert electronic, ce permite in timp real gestiunea de stocuri, preturi sau proces de facturare.

Citeste mai mult: