Teamshare: Ce magazine online genereaza cei mai multumiti clienti

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Magazinele de fashion au cea mai buna rata de atragere si retentie a traficului online, dar si de conversie a vizitatorilor in clienti. Principalele metode care ajuta retailerii de moda sa multumeasca si sa loializeze consumatorii sunt atat stocul si diversitatea produselor, suficient de mari pentru a permite campanii promotionale constante, dar si campaniile de remarketing bine implementate, spun specialistii Teamshare, cea mai mare platforma de e-commerce 100% integrata din Romania.

Potrivit informatiilor Teamshare, marketing-ul joaca un rol esential in mentinerea unei rate ridicate de trafic pe site-urile retailerilor, cu atat mai mult vara, in afara varfului de vanzari in e-commerce. Iar majoritatea analistilor si oamenilor de marketing atesta eficienta retargeting-ului in transformarea vizitatorilor unui magazin online in clienti si in cresterea ratei de conversie a acestora.

„Strategiile de retargeting au ca scop transformarea vizitatorilor in clienti si cresterea ratei de loialitate a clientilor actuali. Acesta poate fi atins atat prin oferirea de recomandari de produse live - direct pe site, cat si prin oferirea de discount-uri pe e-mail sau transmiterea unui SMS promotional. Impactul retargeting-ului asupra cumparatorilor ramane unul pozitiv, crescand atat loialitatea fata de magazinul online, cat si rata de conversie a magazinului in cauza cu pana la 100%”, explica Marius Panait, managing partner Entelion Software, dezvoltatorul platformei Teamshare.

Conform Teamshare, care pune la dispozitia shop-urilor online din portofoliu inclusiv servicii de retargeting si remarketing prin parteneriatul cu Retargeting.biz, platforma specializata pe astfel de solutiii, cele mai populare strategii de retargeting in randul comerciantilor sunt e-mail retargeting, on site retargeting si SMS retargeting. Acestea au la baza un istoric al actiunilor vizitatorilor, astfel ca, in functie de situatie, se transmite un mesaj personalizat fiecaruia.

Citeste mai mult: