Teamshare: Doar 1 din 20 distribuitori si producatori folosesc platforme integrate de e-commerce

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Eficientizarea fluxului de procesare a comenzilor si de livrare a produselor duce la castiguri de timp si scaderi de costuri pentru un business care activeaza in distributie. Cel mai simplu mod prin care acest lucru se poate realiza este prin integrarea platformei de e-commerce cu sistemele de contabilitate si gestiune folosite. In prezent, insa, doar 5% din companiile active pe nisa de distributie sau productie folosesc sisteme integrate, spun specialistii Teamshare, platforma complet integrata de comert electronic.

In ciuda ponderii mici a companiilor care utilizeaza sisteme intergrate de e-commerce, cand vine vorba de cifra de afaceri procentul creste net in favoarea celor care au ales aceste automatizari, majoritatea lor companii medii sau mari, cu cifre de afaceri intre 1 si 20 de milioane euro, arata informatiile Teamshare.

Daca pe un site care foloseste o platforma integrata de e-commerce, comanda clientului este preluata automat, iar factura este trimisa instant, pe unul neintegrat toate aceste procese sunt realizate manual, de catre un angajat, echivaland in timp si bani pierduti, potrivit Teamshare. De exemplu, pentru un distribuitor cu 20 de comenzi pe zi, un timp de procesare de 5-10 minute pentru fiecare comanda inseamna aproximativ 40 de ore pe luna, sau o saptamana de munca a unui angajat.

Site-ul integrat va afisa automat informatii actualizate despre stoc, pret, sold, limita de credit, facturi si incasari, pe care clientul le va putea accesa singur, la orice ora, fara a fi nevoit sa discute la telefon cu echipa de vanzari a distribuitorului.

Citeste mai mult pe