Teamshare: Peste o treime dintre romani se informeaza de pe mobil inainte de a comanda online

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Mobilitatea este in continua crestere in e-commerce-ul autohton. Peste 30% din traficul retailerilor online este generat, in medie, de pe dispozitivele mobile, insa sunt si magazine al caror trafic de pe smartphone-uri sau tablete depaseste 50% din total, potrivit datelor Teamshare, una dintre cele mai importante platforme complet integrate de comert electronic din Romania.

Tot mai multi romani se informeaza de pe dispozitivele mobile inainte de a plasa o comanda intr-un magazin online. Site-urile cu cel mai mare trafic de pe aceste device-uri se adreseaza, de regula, publicului feminin, comercializand produse cu preturi mici si medii, precum jucarii, haine si articole pentru copii, cosmetice sau bijuterii, potrivit specialistilor Teamshare.

”Traficul de pe smartphone-uri si tablete depaseste, in medie, 30% din totalul inregistrat de clientii nostri si se mentine in continuare pe un trend ascendent. Avem in portofoliu si site-uri al caror trafic de pe mobil este mult mai ridicat, in special cele care targeteaza publicul feminin, ceva mai pretentios, atent la detalii, obisnuit sa compare, analizeze si abia dupa sa cumpere, mutandu-se pe desktop”, declara Marius Panait, Managing Partner Entelion Software, compania ce dezvolta platforma Teamshare.

Citeste mai mult: 

Teamshare va fi prezenta la ecomTEAM, una dintre cele mai mari evenimente regionale de eCommerce. Nu rata ocazia de a intalni cei mai mari jucatori din comertul online!