Teamshare raportează o creştere a tranzacţiilor cu 20% în această vară

Platforma Teamshare® este integrata cu:

Obiectivul nostru este sa largim aceasta lista! Contactati-ne pentru a afla stadiul integrarii cu alte aplicatii si platforme!

Valoarea totală a sumelor procesate de magazinele online care utilizează platforma integrată de e-commerce Teamshare a depășit vara aceasta 11 milioane euro, cu peste 2 milioane euro mai mult faţă de iunie – august 2015. Creșterea fost mai accentuată pentru magazinele online listate pe marketplace-uri.

Potrivit datelor Teamshare, una dintre cele mai importante platforme de e-commerce de pe piaţa locală, diversificarea canalelor de vânzări prin marketplace-uri s-a reflectat direct în afacerile magazinelor online înregistrate în intervalul 1 iunie – 31 august, față de perioada similară din 2015, iar vânzările au crescut preponderent în sectorul B2B.

”Vara generează, de regulă, vânzări mai mici în e-commerce-ul autohton. Însă, în sezonul cald din acest an, retailerii cu platforme integrate au înregistrat vânzări mai mari chiar și cu 25% față de aceeași perioadă din 2015, fiindcă și-au sporit vizibilitatea în online prin listarea pe marketplace-uri. Avem tot mai mulți clienți care aleg această soluție pentru că pot expune ușor portofoliul, ofertele, recepționa comenzi și transmite înapoi facturile asociate”, declară Marius Panait (foto), Managing Partner Entelion Software, compania ce dezvoltă platforma Teamshare.

Potrivit acestuia, marketplace-urile scad inclusiv costul de vânzare pentru magazinul online, prin administrarea facilă, costuri operaționale reduse şi activare rapidă.

Citeste mai mult: