Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Termeni si conditii

Termeni generali si conditii de utilizare site www.teamshare.ro.

Folosirea acestui site (vizitarea sau achizitia produselor si serviciilor), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos!

Entelion Software SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

  • Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002;
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992;
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ENTELION SOFTWARE S.R.L. si a partenerilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. ENTELION SOFTWARE S.R.L.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Site-ul nu prelucreaza date personale ale utilizatorilor, ci numai date publice ale clientilor persoane juridice care acceseaza sectiunea cu acces restrictionat. Datele introduse de catre utilizatori vor fi folosite de S.C. ENTELION SOFTWARE S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor si serviciilor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C. ENTELION SOFTWARE S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele utilizatorilor. Datele utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.teamshare.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Se aplica contractul comercial existent intre S.C. ENTELION SOFTWARE S.R.L. si clientii sai ce acceseaza zona restrictionata a site-ului.